diumenge, 7 de juny del 2009

FOTOS ACTOS ALCAÑIZ, BURGOS Y TOMELLOSO






Fotos de reuniones y actos en Alcañiz (Teruel), Burgos, y Tomelloso (Ciudad Real), 2000 buenos kilómetros (pasé también por Zaragoza y Ciudad Real). Comí con los compañeros y camaradas, vi un poco de arte y me comprometí con mucho, mucho trabajo, espero volver pronto a Tomelloso por su tren, a Alcañiz con mas calma (pasando por Andorra) y tengo pendiente una visita larga con acompañamiento excelente de 2 compañeros que ya me mostraron la Cartuja, a la catedral de Burgos. Arroces, morcilla ..... y unas gentes entrañables

5 comentaris:

Anònim ha dit...

El que jo segueixo sense entendre és com els vots de IU donen un escó a un altre grup parlamentari que no és el de IU, sinó que és el dels verds/sobiranistes, on van els mateixos que els de ERC. PQ no va ICV amb ERC si comparteixen gairebé el mateix programa y el mateix grup europarlamentari?

Una altra cosa que segueixo sense entendre és com pot ser que la permanent de EUiA sigui tan cega, dient que ha estat una bona campanya, de proximitat i que s'ha vitzualitzat. Doncs bé, s'ha vist com una campanya molt personalista (a Catalunya), de tall clàssic, i a més la gent ens preguntaven (a alguns d'EUiA q parlem amb gent treballadora no adscrita a cap partit) ¿on esteu? ¿On és la vostra propaganda? Doncs la nostra propaganda era a llocs on la gent treballadora no la veu. ¿Pq no s'ha optat per la campanya als llocs de treball, i s'ha deixat als mercadets, o a les quedades amb militants? A veure si algun dia us treieu la vena dels ulls, que fa temps que la porteu i potser es queda engaixada.

-un membre d'EUiA cabrejat amb la dinàmica que s'està portant d'un temps ençà-

Joan Josep Nuet ha dit...

Company, en aquestes eleccions Europees EUiA ha reforçat el seu contacte amb el món del treball, empreses en crisi, immigrants, comités d'empresa etc. Ja se que cal reforçar aquesta tasca, si hem dius el teu nom i la teva adreça podré coneixer les teves experiències en aquest camp i podré recollir les teves propostes. ICV no es un partit sobiranista (té un sector sobiranista). Tots els vots han anat a la llista IU-ICV-EUiA i els mecanismes de decisió pel grup parlamentari signats preveuen un debat i una decisió, on IU té majoria (5 IU, 3 ICV, 1 EUiA)

Anònim ha dit...

La veritat és que el fet que ICV no sigui sobiranista ja ho sabia, però en el grup europarlamentari en el que hi és hi ha membres que si ho són, a més en la seva publicació s'en feia ressó dels resultats electorals d'Aralar i BNG (aquests si que són sobiranistes). I no és pel simple fet de ser o no sobiranistes, sinó advertir que un dels motius per a que la pròpia militància de IU, EUiA, pugui deixar de votar és simplement aquest fet, votar per a que - en anteriors ocasions - part de la llista s'en vagi a un altre grup parlamentari i que tingui posicions contra Cuba (molt distants a les nostres), per posar un exemple. A part, la premsa a continuat dient que el diputat d'ICV aniria al grup dels verds-sobiranistes. Potser es deu a una falta de comunicació.

Y, pel que fa a que siguis la meva veu, m'estimaria que la meva veu s'escoltés a l'assemblea de la meva localitat, Vilanova i la Geltrú, que no es reuneix des d'abans de l'Assemblea Nacional. Pel que fa a la campanya no he pogut participar perquè coincidia en época d'examens, potser això és el que ha fet que la vegi des de fora, amb ulls externs a la organització i així pugui veure en què ha pogut fallar. Bé, però això ho hauria de discutir a la meva assemblea de base quan es reuneixi, potser d'aquí a un any, o dos, quan vinguin les eleccions municipals.

Anònim ha dit...

El comentari d'abans és del mateix autor que el primer, i a la vegada que aquest. La meva direcció de mail és jm.rodriguez89@gmail.com .

Em dic Juanma

Joan Josep Nuet ha dit...

Juanma, sento que la teva assemblea no funcioni, ja m'oferiré a organització d'EUiA a anar-hi jo en breu i poder debatre de política. Estic d'acord en el tema de Cuba, i també crec que el grup Europeu ha de ser el GUE. A IU i EUiA s'ha d'entendre que ICV es una part de l'esquerra plural, que no coincideix al 100% amb EUiA i IU però si coincideix en alló fonamental. Jo no celebraria que ICV anés amb ERC o PSC, ens debilitaria de forma notable. Junts podem ser + forts i cal, això estic d'acord amb tú, reforçar el perfil roig d'EUiA i IU. Si vas escoltar el discurs de campanya electoral en general i de Romeva en particular, era profundament roig, i en això alguna responsabilitat positiva té EUiA. Ha estat un plaer xerrar amb tú, espero fer-ho de forma directa a l'Assemblea de Vilanova aviat