dimarts, 4 de març del 2008

LA CONFERÈNCIA EPISCOPAL MÉS ULTRA AVANÇA





Nuet: ´La victòria del sector més ultra de la Conferència Episcopal és conseqüència de les concessions de Zapatero´


El senador d´EUiA i candidat d´ICV-EUiA, Joan Josep Nuet, valora l´elecció de Rouco Varela com a president de la Conferència Episcopal Espanyola

El senador d´EUiA i candidat d´ICV-EUiA a les generals, Joan Josep Nuet, ha qualificat de ´preocupant´ l´elecció avui de l´Arquebisbe de Madrid, Antonio María Rouco Varela, com a nou president de la Conferència Episcopal Espanyola, després d´haver desbancat Ricardo Blázquez. Nuet ha assegurat que “el triomf del sector més ultraconservador de la jerarquia eclesiàstica és un perill del qual varem alertar, conseqüència de la política de concessions a l´Església Catòlica que ha portat a terme el govern Zapatero en els darrers anys”.

Ho ha dit fent-se ressò de les declaracions que Nuet ja va fer en la seva petició d´apostasia per protestar contra l´actitud de la CEE davant aquest procés electoral. El senador creu que aquesta política de concessions del govern socialista i de manteniment dels privilegis de l´Església Catòlica ha fet enfortir el sector eclesiàstic més conservador, i ha afirmat que “o en aquesta pròxima legislatura hi ha fermesa, claredat i se´ls paren els peus, o retornarem a l´època més fosca de l´Església Catòlica a Espanya”.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Vull donar a conèixer que hi ha un grup de joves cristians que ha començat una campanya amb molt d'èxit: VOLEM BISBES CRISTIANS. Tenen una web que te la recomano:
www.volembisbescristians.org
Sort que encara hi ha grups cristians de base (i ben nombrosos) que es prenen el cristianisme seriosament!!!!
Ànims i molta sort en la voastra campanya!
Miquel

Joan Josep Nuet ha dit...

Bona iniciativa Miquel, els cristians de base s'han de diferenciar de la jerarquia. La web www.volembisbescristians.org es força interessant. Gracies per l'aportació.

Joan Josep Nuet