dilluns, 3 de març del 2008

NUET A MOLLET




Nuet qualifica ´d´estafa a la democràcia´ els cara a cara entre Zapatero i Rajoy ´perquè està finançant amb diner públic el bipartidisme´



Ho ha assegurat en un acte de campanya a Mollet amb el coordinador local d´EUiA, Antonio López, i el portaveu d´ICV-EUiA al Parlament, Jaume Bosch

El candidat d´ICV-EUiA per Barcelona, Joan Josep Nuet, ha assegurat en un acte electoral a Mollet que “els debats a dos entre Zapatero i Rajoy són una estafa a la democràcia. Ho són perquè anul•len la pluralitat política d´aquest país, que va més enllà de PSOE i PP, però també perquè s´està finançant amb diner públic aquest bipartidisme antidemocràtic”. Ho ha dit en relació als cara a cara que la televisió pública va emetre dilluns passat i tornarà a emetre demà.

Nuet ha lamentat aquesta situació en la campanya més bipartidista de la història, i ha explicat que “és la nostra oportunitat per passar del blanc del PSOE i el negre del PP al roig, verd i violeta de la nostra coalició. Que vagin fent subhastes i rebaixes d´impostos, que mentrestant nosaltres diem que paguin els que més guanyen per a fer polítiques socials per a tothom”.

López, per la seva banda, ha alertat que el vot al PSC, malgrat el que diguin, “és el vot més inútil de l´esquerra. Mollet n´és l´exemple: la gent que va confiar en el vot socialista, ha vist com la governa un pacte entre PSC i Convergència i Unió. Això és el que pot passar a Madrid després del 9 de març”.

Bosch, finalment, ha destacat la necessitat que una força com ICV-EUiA sigui determinant al Congrés dels Diputats per poder afrontar amb polítiques justes, lògiques i valentes, d´una vegada, la lluita contra el canvi climàtic.