divendres, 7 de març del 2008

ICV-EUiA CONDEMNA L'ATEMPTAT D'ETA



ICV-EUiA condemna la mort d´un exregidor socialista per part d´ETA
La coalició transmet el condol als familiars de la víctima mortal i suspèn els actes de tancament de campanya

La direcció d´ICV-EUiA ha condemnat avui l´atemptat terrorista perpetrat per ETA a Arrassate que ha acabat amb la vida d´un regidor socialista del PSE. La direcció de la coalició i els responsables de la campanya han decidit anul·lar el sopar de final de campanya que tenia previst per aquest vespre a Sant Feliu de Llobregat i els actes de campanya també de les demarcacions de Girona, Tarragona i Lleida.

Davant els mitjans de comunicíó, aquesta tarda el cap de llista per Barcelona, Joan Herrera, acompanyat pels números 2 i 3 de la candidatura, Núria Buenaventura i Joan Josep Nuet respectivament, ha llegit el següent comunicat de la coalició:

"Des d´Iniciativa Verds-Esquerra Unida volem, en primer lloc, transmetre el nostre condol a la família i amics de la víctima així com al partit socialista davant aquest brutal assassinat.

Iniciativa Verds-Esquerra Unida condemnem amb rotunditat l´atemptat terrorista perpretat per la banda territorista ETA, que ha acabat amb la vida de Isaías Carrasco, ex regidor socialista.

Com a acte de solidaritat Iniciativa Verds-Esquerra Unida ha anul·lat tots els seus actes de campanya.

La banda terrorista, un cop més, ha volgut interferir en la normalitat democràtica. Però no ho aconseguiran.

La millor resposta a l´atemptat terrorista és que el proper diumenge sigui una jornada democràtica, on els ciutadans i ciutadanes anem a votar sense por, de forma serena i de forma massiva.

Un cop més volem fer una crida a la unitat de totes les forces democràtiques davant del terrorisme.

La ciutadania espera dels seus representants polítics un comportament exemplar i no partidista.

En una societat que ha rebutjat reiteradament ETA, finalment volem manifestar el nostre compromís per acabar amb el terrorisme i assolir definitivament la pau".