dimecres, 27 de maig del 2009

NUET EN MISLATA (PAÍS VALENCIA) CON MARGA SANZ Y PERE BESSÓ








Que buena gente la de EUPV de Mislata.... y sus arroces... mejor
voy a volver pronto me han prometido una paella... !!!

Hicimos una rueda de prensa, nos reunimos con la Asociación de Vecinos del Centro para conocer "el Forat de la Vergonya" un parking que la mayoria del PP ha gestionado de forma ruinosa, corta la circulación de la ciudad y representa un vertedero en pleno centro y a cielo abierto, QUE AGUANTE EL DE LOS VECINOS, ESPERO QUE SE LO DIGAN AL PP CON LOS VOTOS. Aquí el Grupo Municipal d'EUPV de Mislata es la nota discordante, buen trabajo

Comimos cerca del mar y por la tarde Acto Público donde pedimos el voto a EUPV hablando sobre todo de la crisis en la que nos ha metido la política económica del PPSOE.
-------------------------------------------------------------------------------------
Així ho explicaven la gent d'EUPV de Mislata
EL SENADOR DE IU-ICV JOAN JOSEP NUET INTERVÉ EN L’ACTE PÚBLIC DE HUI DILLUNS A LES 20 HORES (HUIT DE LA VESPRADA) AL CENTRE CULTURAL DE MISLATA

El senador de IU-ICV, Joan Josep Nuet, es troba des de primera hora del matí a Mislata amb una agenda ben ajustada. A les 11 del mati ha tingut una entrevista amb el President i el Portaveu de l’Associació Veïnal Pl. Músic Ibars, per tal de conéixer in situ la problemàtica del ja conegut clot (en castellà, socavón).

A migdia ha tingut lloc la roda de premsa amb la companya Marga Sanz, Coordinadora d’EUPV, que s’ha desplaçat de València per estar amb nosaltres i, de camí cap a Castelló, on a hores d’ara estarà intervenint en un Acte Públic. En aquests moments, una hora abans de començar l’acte públic i la intervenció del nostre senador al Centre Cultural, cal deixar palés algunes idees-força que tant Marga Sanz com Joan Josep Nuet han palesat: Nosaltres, EUPV, sí estem fent campanya, buscant la mobilització d’aquells sectors socials que veuen desaparéixer els seus drets. Els de la classe treballadora, de la dona, dels jóvens, de la tercera edat, de les persones dependents, dels emigrants i un llarg etcètera, front a les eleccions de baixa intensitat propiciades a l’ensems pel PSOE i el PP.

Justament per ser europeistes, ara més que mai cal desemmascarar l’Europa dels mercaders, l’Europa insolidària, conservadora, neoliberal i ultracapitalista, al capdavall, insolidària, front a l’Europa dels pobles, una Europa inacabada però profunda i amb vocació universal. Una Europa que busca la germanor dels pobles del Tercer Món.

Finalment, aquest matí la Direcció Local del col·lectiu d’EUPV ha tingut el plaer de fer-lo coneixedor del paper de Mislata en la Comunitat Valenciana (?) o País Valencià, a Espanya i al concert dels pobles, nacions i estats d’Europa. El senador Joan Josep Nuet, sens dubte, tornarà ben aviat a Mislata –en tenim la promesa- per a seguir rebent informació que es traduisca en la tasca d’interpel·lacions al Senat entorn a la política educativa i, més concretament, del CPs i les seues insuficiències tant en l’aspecte de bastiment com de professorat i en matèries d’educació especial, així com el respecte de l’identitat i la nostra idiosincràsia com a poble agrícola, i més concretament, les senyes d’identitat que representa per a l’història viva i recent de Mislata l’immoble del Pou del Quint, per a nosaltres el punt de partida de la rehabilitació cap al Museu Etnològic i Etnogràfic de Mislata, des del vessant de població de l’Horta.