divendres, 15 de febrer del 2008

NUET VISITA LA COMARCA DEL GARRAF



EUiA impulsa l´organització

comarcal del Garraf



Les assemblees locals de Vilanova, Sitges, Cubelles, Canyelles, Olivella i Sant Pere de Ribes-Roquetes decideixen coordinar-se a nivell comarcal

Ho han explicat en roda de premsa el senador d´EUiA, Joan Josep Nuet, i el coordinador de Les Roquetes, Pepe Cabello, abans de participar en un acte de precampanya a Vilanova

Coordinar les polítiques i iniciatives d´EUiA i posar en comú les preocupacions de totes les poblacions de la comarca del Garraf. Aquest és el principal objectiu de la posada en marxa de la Comissió comarcal d´EUiA, “una sola veu” al Garraf que representi totes les organitzacions locals de la formació a la comarca. Així és com ho han explicat en roda de premsa el coordinador local d´EUiA a Sant Pere de Ribes-Les Roquetes, Pepe Cabello i el senador d´EUiA i responsable d´Acció Política de la formació, Joan Josep Nuet. A més, Cabello ha manifestat la voluntat del conjunt de les assemblees locals d´EUiA del Garraf que aquesta coordinació comarcal sigui l´encarregada, també, de coordinar el creixement i ampliació de les assemblees locals, la de Vilanova, Sitges, Cubelles, Canyelles, Olivella i Sant Pere de Ribes-Roquetes.
El coordinador local d´aquesta última població també ha explicat que s´obre el procés per a escollir aquest nou esquip de direcció comarcal, que de moment només opta a liderar Julián González.
Nuet ha participat a la roda de premsa abans d´intervenir en un acte d´ICV-EUiA a Vilanova com a número 3 de la llista per Barcelona a les generals. En el contacte informatiu, a més de felicitar els coordinadors del Garraf per aquest nou procés organitzatiu, ha volgut destacar que “ICV-EUiA som la garantia per a que les rodalies siguin per fi una prioritat per al govern espanyol i passin per davant d´obres magnànimes, destinades a una minoria, com l´AVE”. Ho ha dit en una comarca que ha estat especialment castigada per les conseqüències del tall de la línia 2 de Rodalies de Renfe a causa de les obres del tren de gran velocitat a finals de l´any passat.