dissabte, 2 de febrer del 2008

NUET A LES FRANQUESES DEL VALLÈS









EUiA DE LES FRANQUESES ES PRESENTA AMB L’OBJECTIU DE SER 'LA CLAU' D’UN CANVI D’ESQUERRES AL MUNICIPI

La nova organització local, dirigida per Paco Sánchez, ha estat apadrinada pel coordinador d’EUiA del Vallès Oriental, Jose Montero, i pel senador i candidat d’ICV-EUiA, Joan Josep Nuet

Esquerra Unida i Alternativa té des de divendres una nova organització local a Les Franqueses del Vallès. Una assemblea, que coordinarà Paco Sánchez, que neix amb l’objectiu polític de “ser la clau per a aconseguir un canvi d’esquerres a Les Franqueses”. És en aquest sentit que el nou coordinador local ha assegurat que “estem convençuts que EUiA és necessària al nostre municipi per trencar amb la dinàmica de governs de dretes a l’Ajuntament. Comencem forts, amb moltes opcions, i amb els braços oberts per a col·laborar amb la resta de formacions polítiques que estiguin al nostre costat per a assolir un horitzó d’esquerres”.

Sánchez ha pronunciat aquestes paraules en el seu primer discurs oficial com a coordinador local d’EUiA de Les Franqueses, en l’acte de presentació de la nova assemblea que ha comptat amb el suport i la participació del coordinador comarcal d’EUiA, Jose Montero, i el senador i candidat d’ICV-EUiA a les generals, Joan Josep Nuet.

Montero, per la seva banda, ha celebrat la creació d’aquesta nova organització local “que s’emmarca en una espiral de creixement d’EUiA a la nostra comarca. El nostre objectiu, com a organització, és seguir implantant-nos al territori, a totes les poblacions del Vallès Oriental amb la força amb que ho hem fet a Les Franqueses”. També ha posat de manifest que el cas d’aquesta població és especialment positiva “perquè EUiA comença a treballar aquí amb una organització forta i molt estructurada des de bon inici. Ja compta amb la branca juvenil, Alternativa Jove-Joves d’EUiA, plenament constituïda”. Una organització jove que a Les Franqueses liderarà Àlex Vega.

Per la seva banda, el número 3 a la llista d’ICV-EUiA per a les eleccions del 9 de març, Joan Josep Nuet, ha destacat que EUiA de Les Franqueses se suma a un projecte descarat d’esquerres “en un moment decisiu, en el marc de la celebració d’unes eleccions generals on es decidirà si el PSOE governa amb CiU i la dreta o ho fa amb forces d’esquerres com IU i ICV-EUiA. Hem d’aconseguir que els socialistes es decantin per la segona opció, i ho hem de fer creixent i sent determinants per a assolir un govern d’esquerres real, en l’àmbit social i dels drets, però també en l’àmbit econòmic”.

Pel que a les eleccions generals, Paco Sánchez ha volgut destacar que EUiA, en aquest cas ICV-EUiA, demostra ser una força eminentment municipalista amb punts prioritaris del programa electoral com “la proposta que part de l’IRPF pugui ser recaptat pels ajuntaments”.