dilluns, 25 de febrer del 2008

NUET DE CALÇOTADA A SETMENAT





Més de 250 persones donen suport a la coalició ICV-EUiA a la calçotada de Sentmenat



El coordinador general d´EUiA, Jordi Miralles, el candidat nº 3, Joan Josep Nuet, i la coordinadora d´EUiA del Vallès Occidental i també candidata, Marisol Martínez, participen a l´àpat popular.

La calçotada que ha celebrat la coalició ICV-EUiA de Sentmenat avui diumenge, al Parc del Nord de la Riera de la població, ha estat un rotund èxit de participació. Més de 250 persones han volgut donar el seu suport al projecte polític d´ICV-EUiA de cara a les properes eleccions generals del 9 de març.

L´acte ha comptat amb la presència del coordinador general d´EUiA, Jordi Miralles, el senador i candidat número 3 a les eleccions, Joan Josep Nuet, la coordinadora d´EUiA al Vallès Occidental, Marisol Martínez, i el coordinador d´EUiA de Sentmenat, Sebastià González, entre altres.

Adreçant-se a tota la gent present al Parc de la Riera, el candidat número 3 d´ICV-EUiA a saludat la població de Sentmenat i ha engrescat a tota la gent present a treballar per la campanya i pels bons resultats de la coalició a Catalunya i d´IU a la resta de l´Estat. Nuet ha afirmat, a més, que “nosaltres som la gent del boca-orella i no la dels mitjans de comunicació, per tant, hem de saber explicar en el nostre entorn i a la nostra gent més propera quines són les nostres polítiques, quins són els nostres objectius i com de necessària és la nostra presència per garantir governs d´esquerra”.

Nuet també ha volgut destacar, en contra del bipartidisme que alguns volen instaurar, que “aquesta no és una campanya del blanc i el negre, sinó dels nostres colors: el roig, el verd i el violeta”. Finalment, el candidat ha conclòs que “hem de ser claus per a un govern d´esquerres a l´Estat, perquè així garantirem polítiques d´esquerres destinades a la gent”. Nuet ha deixat que votar ICV-EUiA és triar “les polítiques adreçades als treballadors i a les classes més populars”.