dissabte, 16 de febrer del 2008

NUET A L'ASSEMBLEA DEL VALLÈS OCCIDENTAL





ASSEMBLEA DEL VALLÈS OCCIDENTAL

La IV Assemblea d´EUiA del Vallès Occidental reelegeix Marisol Martínez coordinadora comarcal La regidora de Sabadell fa un balanç positiu de la feina feta per la formació a la comarca en la clausura de l’Assemblea, on també ha participat el senador Joan Josep Nuet


La IV Assemblea d´EUiA del Vallès Occidental, que s´ha celebrat aquest dissabte a Montcada i Reixac, ha reelegit Marisol Martínez com a coordinadora comarcal. Una renovació de la confiança que la regidora de Sabadell ha agraït abans de fer balanç del darrer mandat, i que ha titllat de “molt positiu, perquè hem fet que EUiA a la nostra comarca estigui en millors condicions que mai per seguir endavant amb un projecte d´esquerres, molt necessari i amb voluntat d´establir a partir d´ara un treball en xarxa entre les organitzacions locals del Vallès, la coordinació comarcal i la direcció nacional”. En aquest sentit, ha recordat que en els darrers tres anys EUiA ha aconseguit compondre organitzacions locals a més municipis -16 dels 23 que hi ha a la comarca-, ha incrementat substancialment l´afiliació i ha consolidat la representació institucional.

Martínez ha clausurat l´Assemblea després de tot un matí de debat polític on els delegats i delegades comarcals han decidit el full de ruta de l´organització per als pròxims anys. Un projecte, ha explicat, “compromès amb la lluita de les esquerres, la la millora de les condicions laborals dels treballadors, contra els accidents laborals. Un projecte compromès amb la lluita per unes infraestructures que millorin la mobilitat de les ciutats i per una sanitat pública i de qualitat”.

EUiA del Vallès Occidental, també fortament compromesa amb Nuet

La recent reescollida coordinadora també ha destacat les pròximes eleccions generals del 9 de març com un altre repte per a EUiA a la comarca, un repte que té com a principal objectiu el creixement en nombre de vots i que Joan Josep Nuet, número tres d´ICV-EUiA per Barcelona i veí de la comarca, surti escollit diputat. El de moment senador, que ha tancat l´Assemblea amb Martínez, ha encoratjat l´assemblea comarcal a buscar complicitat entre aquelles persones properes, treballadors i treballadores, que busquen una alternativa entre l´extrema dreta del PP i un projecte del PSOE que no els convenç ni els soluciona els problemes.
En aquest sentit, ha instat els delegats i delegades a “trencar i dir prou amb el bipartidisme, un element que pretén marcar profundament aquesta campanya electoral. Som l´alternativa, els que fem polítiques i propostes per a la gent treballadora, els que representem el canvi i la millora de les condicions de vida de les persones. Som la garantia dels electors d´esquerres que no volen votar el PSOE per trobar-se el dia següent un govern amb CiU”.