dilluns, 28 de gener del 2008

LES COSES CLARES

En el taller sobre precarietat del Fòrum Social el dissabte passat un company em va preguntar (en aquell to d'alguns amics de l'esquerra que prefereixen barallar-se amb l'esquerra que amb la dreta) quants metres tenia la meva casa i quant cobrava. Estava evidentment sorprès que un Senador pogués estar present en el Fòrum i en aquell debat. Clar ell no hem coneix de res i no sap d'on vinc i on vaig, políticament parlant. Independenment del debat i del rerefons de la seva pregunta vull contestar.

La meva casa de Montcada té uns 75 m2, es meva i de la meva companya, paguem una hipoteca fa aproximadament 12 anys del meu primer pis primer i d'aquest ara que el vaig adquirir al vendre el primer. Cobro uns 4500 euros, pago a EUiA i al PCC uns 1400 euros. A Madrid visc en un apartament de 15 m2 (moltes nits dormo allí lluny de la meva família que viu a BCN), el lloguer mensual costa uns 660 euros.

7 comentaris:

Sandro Maccarrone ha dit...

Es pot dir més alt però no més clar.

Felicitats per predicar amb l'exemple pel que fa a transperència i honestedat, dos elements que des de l'esquerra hem d'abanderar.

Salut i cap al congrés!

Albert Buigues ha dit...

"hem" va preguntar? nuet!! hem d'escriure be en català!! que això fa lleig veure-ho!! que tregueu molts vots a les eleccions!!

Marc ha dit...

M'encanta el post Joan!

Per si algun/a tontet/a no sap restar dir que et queden 2500 € mensuals (suposo que parles de bruts) que dins de la situació precària de molta gent ja ho voldríem (jo hem quedo al milcenteurisme) però crec que per lo putejat que vas a la teva vida i pels viatges per les espanyes que has de fer la recompensa econòmica és minsa. Sort que n'hi ha d'altres de recompenses per invertir el teu temps en això.

Salut camarada "aviat Congresista"!

Anònim ha dit...

Jo era allà i ho vaig veure. Per qué no vas contestar in situ? Què t'ho impedia?

No està pas malament el sou, què collons. Viure durant quasi dues dècades de la representació política o de càrrecs técnics és sens dubte una solució personal a explorar. I si no, sempre queda el sindicat.

Pel Marc: és clar, això de viatjar i ésser senador es viure "putejat",oi? No com la inmensa majoria de la població, a ells, qui els recompensa? Un comentari desafortunadíssim. Per cert, bona feina a Mataró, et felicito.


Salut

Jaume ha dit...

Ai bioman, que fàcil és criticar a la gent sense saber ni la meitat de les coses...

Marc ha dit...

a comentaris anòmins no responc

Anònim ha dit...

Un apartament de 15m2?, quasi què és millor dormir al cotxe oficial, en fi...