dimecres, 19 de setembre del 2007

NUET CANDIDAT D'EUiA AL CONGRÉS


JOAN JOSEP NUET, ACTUAL SENADOR DE L’ENTESA, ES PRESENTA COM A CANDIDAT D’EUiA PER A LES ELECCIONS GENERALS

La Comissió Nacional d’EUiA acorda ‘reeditar’ la coalició amb ICV ‘el més aviat possible’

La Comissió Nacional d’EUiA, reunida ahir a Barcelona, ha acordat “reeditar la coalició ICV-EUiA” per a les eleccions generals del mes de març, tal i com destaca l’informe presentat pel coordinador general Jordi Miralles, aprovat amb una única abstenció. El document, que es presentarà a la propera reunió del Consell Nacional d’EUiA el pròxim 26 de setembre, demana “una renovació de la coalició entre EUiA i ICV per a les eleccions generals el més aviat possible, garantint el pluralisme i aprofitant totes les potencialitats de la coalició”.

Per a EUiA, segons l’informe de Miralles, l’objectiu per a les properes eleccions generals “és contribuir a aconseguir una majoria d’esquerres, amb més pes de l’esquerra transformadora i ecologista que representa ICV-EUiA”.

El document també exposa que aquestes eleccions són “una oportunitat per a la política i les candidatures d’IU” i afirma que “per a garantir més drets laborals i socials de les persones, garantir el desenvolupament sostenible i l’avenç plurinacional de l’Estat espanyol” l’única garantia és “l’enfortiment del grup parlamentari d’IU-ICV/EUiA”.

Nuet, candidat

A la reunió de la Comissió Nacional també s’ha endegat el procés intern de designació de candidats i candidates d’EUiA a les quatre circumscripcions catalanes, així com l’elaboració dels eixos programàtics.

En aquest sentit, en el transcurs del debat el dirigent d’EUiA Joan Josep Nuet ha fet públic que es presenta per a ser designat candidat d’EUiA a les eleccions generals per Barcelona.

Nuet és actualment senador de l’Entesa Catalana de Progrés, membre de la màxima direcció d’IU i estret col·laborador del seu coordinador general, Gaspar Llamazares. En la propera reunió del Consell Nacional, recordem el 26 de setembre, es donarà compte de la presentació, o no, d’altres candidats o candidates.

1 comentari:

Unknown ha dit...

ADHESIONES A LA CANDIDATURA DE
JOAN JOSEP NUET,
A la atención del CONSELL NACIONAL DE EUiA

Desde la coordinación comarcal de Esquerra Unida i Alternativa del Vallès Occidental queremos hacer llegar a este Consell Nacional nuestro apoyo y respaldo a la candidatura de Joan Josep Nuet de cara a ser nuestro representante en las próximas elecciones generales.

Entendemos que, más allá del vínculo directo por haber sido una persona cuya trayectoria política comenzó en nuestra comarca y ha demostrado su implicación hacia el Vallès Occidental, se trata de la persona que con más claridad podría representar el referente que actualmente significa EUiA. Además de su dilatada experiencia, Nuet ha conseguido calar en la izquierda transformadora catalana y convertirse en un referente político claro que podría beneficiar los objetivos electorales más inminentes de la coalición.

ADHESIONES:

Jaime Hinojosa, Coordinador Terrassa.
Alba del Amo, Coordinadora Montcada i Reixac.
Joaquín Nogués, Coordinador de Badia del Vallès.
Nick Bedson, Coordinador de Castellar del Vallès.
María del Carmen Gámez, Coordinadora Polinyà del Vallès.
José Luis Rivera, Coordinador de Barberà del Vallès.
Carme Rebollo, Coordinadora Cerdanyola del Vallès.
Modesto Olivera, Coordinador Ripollet del Vallès.
Óscar Rivera, Coordinador Palau-Solità de Plegamans.
Sebastián González , Coordinador Sentmenat.
Fernando Nogueras, Coordinador de Ullastrell.
Marisol Martínez, Coordinadora de Sabadell y del Vallès Occidental.